CONFERINȚA

INTEGRAREA SOCIALĂ ȘI CULTURALĂ A COPIILOR CU DIZABILITĂȚI

Marți, 7 septembrie, ora 11:00

         Asociaţia Mouseion Bârlad, în colaborare cu Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Vaslui, Asociația Myosotis România și Centrul de Terapie Tiama Bârlad, vă invită la activitatea de lansare a proiectului cultural „Grădina cu vise colorate”, ce va avea loc marți, 7 septembrie, ora 11:00, la Pavilionul Expozițional „Marcel Guguianu” Bârlad.

        Proiectul implementat de Asociația Mouseion Bârlad își propune să contribuie la procesul de integrare socială și culturală a copiilor cu dizabilități din județul Vaslui, cu scopul de a îmbunătăţi și de a înfrumuseța viaţa acestor grupuri vulnerabile prin activități culturale diverse. Pe lângă acest aspect, proiectul urmărește sensibilizarea locuitorilor județului Vaslui, prin conștientizarea complexității problemelor cu care se confruntă copiii cu anumite deficiențe în viața de zi cu zi și acceptarea acestora în societate și în actul cultural.

        Activitatea de deschidere a proiectului va fi succedată de o conferință cu tematica „Integrarea socială și culturală a copiilor cu dizabilități”, la care vor participa mai mulți reprezentanți și specialiști ai instituțiilor colaboratoare. În cadrul conferinței vor fi abordate mai multe subiecte de interes general și particular, cum ar fi Nevoile copiilor cu dizabilități, Stimularea și dezvoltarea senzorială, Terapia prin natură ș.a., privite de specialiști ca intervenții extrem de necesare în procesul de reabilitare psihosocială a copiilor cu cerințe speciale.

Accesul publicului este gratuit, cu respectarea normelor de siguranță sanitară.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact: Valentina Mureșan, manager proiect,  telefon 0772126145;  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Proiect co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui

                                                    
Cu respect,
Valentina Mureșan

Evenimente Culturale

SA INCERCAM IMPREUNA

husi

Monumente Istorice

  Monumente istorice din Vaslui - selecție

  Monumente istorice din Bârlad - selecție 

  Monumente istorice din Huși - selecție

  Obiective restaurate

  Monumente istorice din mediul rural 01 - selecție

  Monumente istorice din mediul rural 02 - selecție

  Monumente istorice din mediul rural 03 - selecție

  Monumente istorice din mediul rural 04 - selecție

Monumente de For Public conform Legii 120/2006

Monumente de for public din Vaslui - selecție

Monumente de for public din Bârlad - selecție

Monumente de for public din  Huși - selecție

Monumente de for public din Negrești - selecție

Monumente de for public din mediul rural - selecție

Scroll to top